Programma

 
_________     ____________________________________________________________________
12.00 uur     Welkom en ontvangst 
       
12.30 uur
    OPENING dagvoorzitter, onder het genot van een lunch
Wat staat je vandaag te wachten? Met wie zit jij aan tafel? En welke kennis kan je met hun uitwisselen? Op basis van vragen en stellingen kunnen jullie kennis uitwisselen en nieuwe contacten opdoen. En dat allemaal onder het genot van een overheerlijke lunch.
      Wim Davidse, oprichter & flexstrategiecoach Dzjeng, hoofdredacteur Flexmarkt
       

 13.10 uur

   

KEYNOTE
Flexibilisering: trends, facts en vision!
Wat heeft er tegenwoordig geen impact op de arbeidsmarkt en onze banen? Digitalisering, robotisering, artificial intelligence en ga zo nog maar even door. Allemaal ontwikkelingen waar jij je ogen niet voor mag sluiten. Om dan nog maar niet te spreken over vergrijzing en de ontwikkeling van de moderne verwende mens. Tegen welke personele en flexibiliteitsproblemen lopen werkgevers aan en welke opvallende en vernieuwende voorbeelden bewijzen dat je als daarop in kunt spelen? A.h.v. actuele cijfers, facts en voorbeelden geeft Han zijn visie op de arbeidsmarkt, waarin bemiddelingsfuncties misschien wel belangrijker dan ooit worden!

      Han Mesters, Sector Bankier zakelijke dienstverlening bij ABN AMRO
       
 13.35 uur
    MASTERCLASS 1
Optimale online marketing voor uitzendondernemers
Van lead naar kandidaat
Wat zijn de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing? Welke ontwikkelingen kunnen je helpen om jouw recruitmentdoelstellingen te halen? En hoe zet je online marketing tools en kanalen, zoals social media en chatbots, in om de gewenste conversie te halen? In deze interactieve masterclass gaat Martin van Kranenburg in op deze vragen. Hij geeft inzicht in profiling, websites op maat, en in de manier waarop je slim gebruik maakt van de data die je beschikbaar hebt. Ga zelf aan de slag met herkenbare praktijkcases en leer hoe jij het maximale rendement uit jouw online marketing haalt.
      Martin van Kranenburg, conversie en persuasion expert en docent bij Beeckestijn
       
15.00 uur     BREAK en delen ideeën van masterclass 1
       
15.30 uur
    MASTERCLASS 2
Jouw strategie - onderscheidend en onmisbaar worden 
Een goede strategie legt de basis voor jouw onderscheidende, opvallende en onmisbare propositie en marketing. Je bent futureproof en komt tegelijk vanaf morgen al in actie. Geen papieren exercitie, maar gretige executie. Doordacht én daadkrachtig. Gericht én wendbaar. Hoe maak je met succes en veel energie je eigen ijzersterke strategie, businessmodel en businessplan? Samen met tafelgenoten, onder begeleiding van Wim en thoughtleader Han Mesters, en met praktische voorbeelden ga je hiermee aan de slag.
      Wim Davidse, oprichter & flexstrategiecoach van Dzjeng, hoofdredacteur Flexmarkt
       
17.00 uur
    KEYNOTE & AFSLUITING
Shift Happens 2031: Flexibilisering van Werk OverMorgen
De wereld verkeert in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving en diverse trends en ontwikkelingen krijgen grote impact op de manier waarop we leven en werken. Een technologische revolutie leidt tot sociale innovaties die op hun beurt weer leiden tot de democratisering van diensten en producten. De aandienende en ontketende toekomst is ook fascinerend en confronterend tegelijk als we nadenken over HRM en de transitie naar Human Being Management. Waarom is flexibilisering van arbeid zo belangrijk in relatie tot het creëren van een exponentiële en toekomstig bestendige organisatie?

Tijdens deze inspirerende lezing geeft filosoof, TEDx-spreker Ruud Veltenaar, duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Wat is de positie van arbeid in de aanstaande zelfredzame samenleving en waarom worden we allemaal social entrepreneur? Waarom is flexwerken een oplossing in plaats van een probleem?
Lees in het interview met Ruud Veltenaar waarom flexibilisering bittere noodzaak is >>> 

      Ruud Veltenaar, trendwatcher, futuroloog, topspreker
       
 17.40 uur     Netwerken onder het genot van een borrel en een lekker hapje

 

Flex Event

27 juni 2017 | Golfbaan Spaarnwoude
INSCHRIJVEN

Een initiatief van 
 

Hoofdsponsor

WePayPeople

 

Download de gratis whitepaper

Flexibilisering is bittere noodzaak

Download >>>